Želite džeparac od od 8.000 kuna? Riječko Sveučilište raspisalo natječaj za stipendije za izvrsnost

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Započela je ‘sezona’ dodjele sveučilišnih stipendija, a među prvima je natječaj raspisalo Sveučilište u Rijeci. Najviše sto izvrsnih studenata ima priliku dobiti stipendiju u godišnjem iznosu od 8.000 kuna.

Sveučilište u Rijeci ovih je dana raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u akademskoj godini 2019./2020. Na natječaj se mogu prijaviti studenti državljani RH/EU i državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH i u 2019./2020. te imaju status redovitog studenta preddiplomskog ili diplomskog ili integriranog (preddiplomskog i diplomskog) sveučilišnog studija ili preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica.

Pravo prijave na natječaj za stipendiju za izvrsnost nemaju studenti koji su u 2019./2020. upisali mirovanje studentskih obveza, studenti koji studiraju na visokom učilištu koje nije sastavnica Sveučilišta u Rijeci te izvanredni studenti.

Prijave na natječaj otvorene su do ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine do 12:00 sati. U ovoj akademskoj godini dodijelit će se najviše 100 stipendija za izvrsnost u iznosu od 800,00 kn mjesečno za razdoblje od deset mjeseci, od 1. listopada 2019. do 31. srpnja 2020. godine.

Studenti moraju ispunjavati osnovne kriterije uspješnosti utvrđene člankom 6. točkom (A) Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost, a više o kriterijima prijave možete doznati u samom tekstu natječaja pri dnu teksta.

– Prijave se podnose isključivo elektronički, putem SharePoint portala. SharePoint portalu pristupa se klikom na poveznici i upisivanjem AAI@EduHr korisničkih podataka(e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@uniri.hr). Korisničko ime mora imati nastavak ‘uniri’, a ne ‘student.uniri’. Na SharePoint portalu nalaze se sve informacije i detaljne upute za ispunjavanje prijavnog obrasca, a za eventualne nejasnoće i dodatna pitanja molimo da se javite na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr, poručuju sa Sveučilišta u Rijeci.

Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2019./2020. ak. god.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari