(FOTOGALERIJA) NOĆ ORIJENTA 1919 U “NAVISU”: U slavljeničkoj atmosferi ispraćena povijesna godina kluba s Krimeje!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

U hotelu na Preluku, na “Sponsors Night” Crvenih s Krimeje, okupili su se igrači Orijenta 1919, članovi Uprave kluba, sponzori i prijatelji Orijenta

“Na početku našega puta, kada smo preuzimali klub, bilo je puno onih koji nam nisu davali nikakve šanse. U rekordno kratkom vremenu klub smo stabilizirali i logistički ustrojili, a treneri i igrači podržali su naše napore sjajnim izvedbama na terenu”, istakao je u svome duljem pozdravnom govoru Saša Matijaš, predsjednik Orijenta 1919 za čijeg je vodstva Orijent 1919 iz Treće HNL prešao u Drugu ligu gdje je zimsku pauzu dočekao na visokom drugom mjestu prvenstvene ljestvice, konkurirajući, ako ovako dobro nastavi igrati i na proljeće, u nekim kombinacijama i za kvalifikacije za Prvu HNL!

Saša Matijaš

Okupljenjima su se obratili i trener prve momčadi Fausto Budicin, kapetan Vedran Gerc, a na raspolaganju medijima je, kao i uvijek, bio dopredsjednik kluba Marinko Koljanin.

Saša Matijaš, Andrej Poropat, Marinko Koljanin, Marko Filipović

“Orijent 1919 ovakav iskorak ne bi napravio bez svesrdne pomoći Grada Rijeke i PGŽ”, dodao je Matijaš. U ime Grada Rijeke svečanosti u hotelu Navis prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Marko Filipović i predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, uz mnoge druge uzvanike, privrednike i osobe iz javnog života Rijeke i okolice.

Nakon svečanog dijela programa druženje Orijentaša i svih prijatelja kluba nastavilo se do noćnih sati.

Darian Volarić , liječnik Orijenta 1919 sa suprugom

Trener Orijenta Fausto Budicin daje intervju voditelju programa
Kapetan momčadi Vedran Gerc o raspoloženju u ekipi
Dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari