NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

Goran Tomić i HNK Rijeka produljili suradnju: ‘Rijeka je ispunila sva moja očekivanja’

Idi na originalni članak
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Goran Tomić i HNK Rijeka u srijedu su produljili suradnju. Tomić je u Rijeku stigao u ožujku prošle godine i u proteklih godinu dana vodio je 55 utakmica na klupi Rijeke

Oglas

Bijeli su i ove sezone pokazali da spadaju u vrhu hrvatskog nogometa. Rijeka ove sezone igra na visokoj razini izborivši playoff Europske lige. U borbi je za naslov prvaka, te je ostvarila plasman u finale Kupa Hrvatske svladavši na tom putu Dinamo i Osijek.

Zahvala klubu

– Na početku htio bi se zahvaliti klubu i upravi, predsjedniku Damiru Miškoviću i sportskom direktoru Robertu Palikuči na povjerenju i produljenju suradnje, rekao je Goran Tomić nakon produljenja suradnje.

Tomić je Rijeku preuzeo početkom ožujka 2021. godine, Vveć u prvoj utakmici slavio na gostovanju u Osijeku u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.

– Rijeka je ispunila sva moja očekivanja i premašila u velikom dijelu. Počevši od uvjeta, klub je fantastično posložen na svim razinama. Zna se tko što radi na svim razinama i imamo sve uvjete za napraviti dobar rezultat. Život u Rijeci je predivan i s te strane stvarno uživam u životu na Kvarneru, rekao je Goran Tomić.

Najdraži trenuci

Najdraže trenutke u tom periodu nije teško izdvojiti.

– Najdraži trenuci bili su pobjede na Poljudu koje su stigle u teškim trenucima za nas. Potom pobjeda protiv Dinama u Kupu Hrvatske, te naravno pobjeda protiv Osijeka u sjajnoj atmosferi na ispunjenoj Rujevici. Ta utakmica će mi ostati u posebnom lijepom sjećanju s obzirom na sve što se događalo, rekao je Goran Tomić.

Pred Rijekom je uzbudljiva završnica sezone u kojoj je očekuju mnogi izazovi.

– Očekivanja su uvijek visoka i od toga ne treba bježati. Svi znamo što Rijeka predstavlja u hrvatskom nogometu. Trener sam koji se želi boriti za trofeje i želimo ostvariti što bolje rezultate. U prvenstvu smo i dalje u igri, a čeka nas i veliko finale Kupa na Poljudu. Ono što možemo obećati navijačima jest da ćemo se maksimalno pripremiti i dati sve što možemo da ostvarimo najbolje moguće rezultate. Želja je samo da nas ozljede zaobiđu, da budemo maksimalno spremni, zaključio je Goran Tomić.

Exit mobile version