KAKAV LUKSUZ

Hrvati putuju na SP u Kataru najvećim jedrenjakom na svijetu! Evo cijena noćenja na njemu

Foto: Brodosplit

Kao što već svi znamo, Hrvatska krajem studenog nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru gdje Vatreni stižu kao svjetski doprvaci

Spektakl je to kojeg svi priželjkuju još od osvojene srebrne medalje u Rusiji. Nakon što su Vatreni osigurali sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu u Kataru krenule su pripreme kako bi se postigao što bolji rezultat, ali ne pripremaju se samo igrači i stožer već i navijači.

Hrvatsku će u Kataru predstaviti najveći jedrenjak s križnim jedrima na svijetu, 162 metra dugi Golden Horizon koji iz Splita isplovljava krajem listopada. Već su ga prozvali “Hrvatska kuća”, a u Dohi će biti pozicioniran nedaleko od svih nogometnih događanja s kojeg će hrvatski navijači bodriti Vatrene i biti u centru događanja.

Smještaj u Kataru rasprodan, Golden Horizont prava prilika

S obzirom na to da je rasprodan sav smještaj u Dohi za vrijeme trajanja Mundijala, Golden Horizon je jedinstvena prilika za hrvatske navijače koji žele bodriti Vatrene. Smještaj za utakmice hrvatske reprezentacije na brodu koji predstavlja Hrvatsku u Kataru, samo što nije rasprodan.

Lagano je krenula nogometna euforija u kojoj se traži karta više. Akcija koja je u tijeku nudi noćenje na Golden Horizonu ispod tisuću eura po osobi što se više ne može pronaći za vrijeme trajanja prvenstva u Kataru i to ako pričamo o top lokaciji i smještaju s 5 zvjezdica.

“Nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji je nastupila pandemija koronavirusa i održavanje događanja nije bilo baš moguće, Svjetsko prvenstvo u Katru je prvi veći sportski event koji se održava bez postavljenih mjera koje su usporile svijet. Ovo je nakon više od četiri godine najveći sportski event koji se održava bez COVID mjera te je jedinstvena prilika za sudjelovanje i bodrenje Vatrenih”, izjavio je predsjednik CBC-a Mario Lozančić.

Oaza luksuza

Brod je otmjeno uređen, ali posjeduje šarm i atmosferu starih jedrenjaka. Ima čak pet dekova, saune, jacuzzije, spa i fitnes centre, knjižnicu i nekoliko velikih lounge barova.

Kapacitet mu je oko 300 ljudi koji mogu biti smješteni u čak 140 kabina raznih kategorija. Očekuje se da će većina putnika biti Hrvati.

“Organizirat će se brojna događanja, glazbene i kulturne aktivnosti, a gosti će moći uživati i u sjajnim jelima renomiranog hrvatskog chefa”, zaključio je Lozančić.
Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u grupi s Belgijom, Kanadom i Marokom, a sjajnim rezultatima u posljednje vrijeme se probila među osam najvećih favorita za titulu, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari