STEP RI organizira Summer business camp 2021; Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade

STEP RI organizira Summer business camp 2021; Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade

Foto: Pexels/A.P.

STEP RI,  znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 23. do 27. lipnja 2021. organizira Summer business camp. Sudjelovanje na kampu je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija.

Prijave su otvorene od 10. svibnja do 6. lipnja 2021., a zaprimaju se putem web stranice STEP Ri, znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

UPRAVO SE ČITA

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, može se kontaktirati voditeljicu Projekta Janu Blažević Marčelja na e-mail jbmarcelja@uniri.hr, tel. 051 265 962, 099 241 4849.

Program Summer business camp-a je namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Timovi koji su sudjelovali 2019. godine ostvarili su 530.000 USD investicija.

Sa STEP Ri navode kako se Program provodi osmu godinu za redom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. Sudjelovanje na Summer business campu je idealna prilika za sve one koji žele u kratko vrijeme doći do velikih rezultata.

Tijekom Summer business camp-a odabrani kandidati će imati priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat.

Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti:

  1. mjesto – Apple 12.9” iPad Pro
  2. mjesto – Apple 10.9” iPad Air 4
  3. mjesto – Apple 10.2” iPad 8

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Svojim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želi se hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaraju se i provode projekti financirani od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari