Sveučilište u Rijeci daje 3000 kn najbolje osmišljenom logotipu Alumni mreže!

Sveučilište u Rijeci daje 3000 kn najbolje osmišljenom logotipu Alumni mreže!

Foto: Unsplash, Pixell

Potrebno je do 15. travnja osmisliti logotop i prepoznatljivo vizualno rješenje koje će se koristiti na svim online i offline promidžbenim materijalima Alumni mreže Sveučilišta u Rijeci.

Raspisan je natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Alumni mreže Sveučilišta u Rijeci. Otvoren je za sve studente toga sveučilišta, neovisno o razini studija, piše Studentski.hr

Potrebno je, naime, osmisliti logotop i prepoznatljivo vizualno rješenje koje će se koristiti na svim online i offline promidžbenim materijalima poput plakata, letaka, brošure, internetske stranice i sl. Svaki autor može dostaviti najviše tri prijedloga.

UPRAVO SE ČITA

Pobjedničko rješenje treba doprinijeti prepoznatljivosti i uočljivosti kao kontinuiranoj strateškoj programskoj aktivnosti Sveučilišta, kako navode njegovi predstavnici, kojoj je cilj održavanje trajne veze s bivšim studentima te promicanje njihovih zajedničkih ciljeva i interesa. Odabranom autoru dodijelit će se novčana nagrada u bruto iznosu od 3000 kuna.

Radovi se zaprimaju do 15. travnja 2021. Sve dodatne informacije dostupne su na poveznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari