U PGŽ nema značajnijeg pada broja novozaraženih osoba; Na respiratoru 7 osoba

U PGŽ nema značajnijeg pada broja novozaraženih osoba; Na respiratoru 7 osoba

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Danas je u PGŽ 86 novooboljelih osoba, 59 ih je ozdravilo, dok je broj aktivnih slučajeva COVID-19 664

56 novooboljelih su iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 12 s Krka, 10 s Liburnijskog područja, 3 s Raba, 2 s Lošinja te po 1 s područja Crikveničko-vinodolske rivijere, GK i Cresa.

52 novooboljele osobe pripadaju radnoj populaciji, 22 mlađim kategorijama stanovništva, a 12 su osobe starije od 65 godina.

UPRAVO SE ČITA

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 1894 uzoraka briseva, što znači kako udio pozitivnih unutar broja testiranih iznosi 4.54%.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je 32, dok je na respiratoru u jedinici intezivne skrbi 7 osoba.

Tijekom jučerašnjeg dana preminula je jedna necijepljena osoba od COVID-19 bolesti s prebivalištem iz Ličko-senjske županije.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je zbog stagnacije porasta broja aktivnih slučajeva te stagnacije broja hospitalizacija u PGŽ-u malo pao u odnosu na jučerašnji te iznosi 4.81%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari