Unija Kvarnera u koaliciji sa strankama Pametno, Fokus i Nezavisnom listom Zagreb

Unija Kvarnera u koaliciji sa strankama Pametno, Fokus i Nezavisnom listom Zagreb

Politička stranka Unija Kvarnera u ponedjeljak je u Rijeci potpisala koalicijski sporazum sa strankama Pametno, Fokus i Nezavisnom listom Zagreb za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore

Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno kazala je da su Pametno i Unija Kvarnera već surađivali na izborima za Europski parlament.

!Pametno nastoji okupljati snage političkog centra koje žele Hrvatsku kao modernu, uređenu i europsku zemlju i koje se ne slažu s dosadašnjim modelima političkog upravljanja njome. Želimo uređeno, transparentno upravljanje i odgovorno trošenje javnog novca te obrazovane građane koji razmišljaju i tako biraju vlast”, rekla je Puljak.

UPRAVO SE ČITA

“Idemo na izbore jer vjerujemo da se može napraviti bolje društvo i bolja Hrvatska”, istakao je predsjednik Unije Kvarnera Marko Boras Mandić.

Na potpisivanju sporazuma bili su i predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, predsjednica Nezavisne liste Zagreb Marijana Sumpor i nezavisni kandidat Davor Huić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari