UŽAS! Pored leša oca živio dva mjeseca; Susjedi zvali policiju zbog nesnosnog smrada!

UŽAS! Pored leša oca živio dva mjeseca; Susjedi zvali policiju zbog nesnosnog smrada!

Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL

Problem je što su i pokojnik i sin pod nadzorom Centra za socijalnu skrb, ali ih nitko nije kontaktirao niti obišao

Gotovo dva mjeseca ležalo je mrtvo tijelo 94-godišnjaka u jednom splitskom stanu, a da ga nitko nije ukopao.

Starac, koji je inače vlasnik stana u Gajevoj 13, u Spinutu, preminuo je još 16. listopada ove godine i pošto se radilo o prirodnoj smrti, djelatnici Hitne pomoći koji su izišli na očevid, ostavili su tijelo na ukop obitelji, piše Slobodna Dalmacija.

UPRAVO SE ČITA

No problem je što djelatnici Hitne nisu znali da starac živi sa 55-godišnjim psihički bolesnim sinom koji je ova dva mjeseca živio pored mrtvog oca kojeg, ne samo da nije ukopao, nego ga nije niti pomaknuo sa mjesta gdje je umro.

Policiju su u srijedu zvali stanari zgrade, govoreći da se iz stana širi nenosan smrad te da ni oca ni sina već duže vrijeme nisu vidjeli. Tijelo mrtvog čovjeka je u srijedu izneseno iz stana u gotovo raspadnutom stanju.

Problem je što su i pokojnik i sin pod nadzorom Centra za socijalnu skrb, pa se nameće pitanje kako je moguće da ih nitko, s obzirom na čitavu obiteljsku situaciju, u ova dva mjeseca nije na bilo koji način kontaktirao, nazvao ili obišao te kakva je uopće briga za potrebite i bolesne kad je riječ o spomenutoj ustanovi. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari