(VIDEO) Atrakcija na Grobniku; Iznajmite Grobnik Adventure Quad vozila i upoznajte skrivenu prirodu

(VIDEO) Atrakcija na Grobniku; Iznajmite Grobnik Adventure Quad vozila i upoznajte skrivenu prirodu

Grobnik sve više privlači turiste. Osim motodroma, aerodroma, nudi sve što je potrebno za odmor daleko od užurbanih mjesta!

Na odličnu ideju, kako bi se dodatno čulo za grobnički kraj, došao je mladi bračni par Martina i Luka Jakšić. U turističku ponudu uvrstili su iznajmljivanje quad vozila.

UPRAVO SE ČITA

”Ideja postoji već neko vrijeme, dok je Luka još radio kao barmen. S obzirom na prirodu posla stalno je putovao i upoznao je cijelu Hrvatsku, prošao sva turistička mjesta i quadovi su mu uvijek bili posebno zanimljivi. Uvijek se pitao zašto to nema na našem Grobniku s obzirom na njegovu prirodnu ljepotu, brda, šume, planine… Kako je zbog posla počeo više vremena provoditi na Grobniku, tako je želja za quadovima sve više i rasla. Ovo ljeto smo se odlučili na poduzetnički pothvat, jer Grobnik zaista ima taj neiskorišteni potencijal”, rekla nam je Martina.

”Najprije smo i sami isprobali vožnju i oduševili smo se – rekli smo to je to! ‘Kupili smo prvi, drugi, treći i evo u ponudi imamo četiri quada.”, dodala je Martina.

“Odlučili smo svim posjetiteljima dati priliku da upoznaju čari Grobinšćine u nešto drugačijem obliku. S obzirom na mnogo kuća za odmor koje su se izgradile, aerodrome, motodrom, Grobničke alpe… ovo će biti još jedna atrakcija koja će poboljšati turističke sadržaje.”, rekao nam je Luka.

Ukoliko se odlučite na ovu pustolovinu i istraživanje grobničkog kraja, sami možete birati trajanje vožnje kao i one zahtjevne ili manje zahtjevne vožnje – ovisno o tome jeste li avanturist ili želite u laganoj vožnji uživati i pogledu sa šumskih puteva.

Ovi mladi poduzetnici su mislili i na sigurnost korisnika njihove usluge, stoga je svim korisnicima quadova osigurana i kaciga – iako nije zakonska obaveza!

U ponudi također imaju i mogućnost organiziranja team buildinga – organiziran ručak, piće, degustaciju domaćih rakija te tradicionalne palente kompirice, grobničkog sira.. Dugačku turu quadovima obogatili su i gastro ponudom.

Vožnjom po javnim cestama i šumskim putevima ne štete prirodi. Vožnja je u potpunosti sigurna, vozi se oprezno, bez raskopavanja i uništavanja. ”Quadovi služe isključivo za uživanje i razgledavanje prirode a nikako za uništavanje iste”, naglasila je Martina Jakšić.

Za sve dodatne informacije, posjetite Grobnik Adventure , rezervirajte termin i upoznajte netaknutu prirodu nedaleko Rijeke!

I. B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari