(VIDEO) Blogerica išla sama istiskati izraslinu na čelu i izazvala gadnu nevolju

(VIDEO) Blogerica išla sama istiskati izraslinu na čelu i izazvala gadnu nevolju

Screenshot

Nakon što terapija antibioticima nije pomogla, na red su stupili kirurzi

Ljudi se često vole igrati liječnika, pogotovo kada im se učini da nekakvu izraslinu mogu sami istisnuti, ali takvo što može izazvati i gadne nevolje.

Jedna je zadesila i mladu ukrajinski blogericu Tasiju, koja je na svom profilu otkrila posljedice pritiskanja nekakve izrasline koja joj se učinila kao potkožni prišt.

UPRAVO SE ČITA

Nažalost, pogriješila je pri procjeni o čemu je riječ, došlo je do opake upale čela, a povrh svega se uz izraslinu pojavila i nekakva tumorska tvorevina, navodi u članku portal ANews.

Situacija se, naravno, s narednim danima toliko zakomplicirala da je zahtijevala liječničku intervenciju, ali nakon što terapija antibioticima nije polučila željeni rezultat, te se k svemu oteklina počela još proširivati na područje očiju i nosa, neugodnu su masu liječnici naposljetku morali ukloniti kirurškim putem.

Zahvat je, srećom, pomogao, Tasia se danas osjeća puno bolje, ali sve govori da će je ožiljak zauvijek podsjećati na to da ubuduće ne bude “sam svoj majstor”.

“Više ne boli, ali sada imam rupu na čelu”, poručila je na jednoj od objavljenih snimaka.

UPOZORAVAMO DA BI VAS PRIZORI MOGLI UZNEMIRITI!

@taasiiiaaaa

Кайф 🥲 В конце сам сок 🤝

♬ оригинальный звук – checkoff

@taasiiiaaaa

АХАХАХАХХААХ ПРОСТИТЕ (((

♬ оригинальный звук – интимология здесь

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari