(VIDEO) Ivica Lukanović ili Vojko Braut? U subotu se bira novi predsjednik županijskog SDP-a

(VIDEO) Ivica Lukanović ili Vojko Braut? U subotu se bira novi predsjednik županijskog SDP-a

2500 članova županijskog SDP-a između Ivice Lukanovića i Vojka Brauta bira nasljednika Zlatka Komadine

SDP Primorsko-goranske županije u subotu će nakon 21 godine dobiti novog predsjednika. Zlatko Komadina dobit će nasljednika – Ivicu Lukanovića ili Vojka Brauta.

2500 članova u 35 ogranaka u Primorsko goranskoj županiji sutra će izabrati novo vodstvo županijskog SDP-a. Prvo lice stranke bit će Ivica Lukanović ili Vojko Braut.

UPRAVO SE ČITA

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinar: LARRY AMBROZICH
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

Obojica probleme dosadašnjeg vodstva vide u zanemarivanju lokalnih ogranaka i članstva.

“Treba prestati brinuti o samom sebi… treba staviti građane u prvi plan.”, kaže Ivica Lukanović, kandidat za predsjednika ŽO SDP PGŽ.

“Ono što je moj program je da privučemo članstvo, mlade članove… da vratimo slobodu i drugarstvo koju smo nekada imali.”, kaže Vojko Braut, kandidat za predsjednika ŽO SDP PGŽ.

A što će drug o drugu reći?

“Vojko je osoba koja svoj posao, pravni, dobro poznaje. Dosta je aktivan u SDP-u, no imam više isklustva od njega u sustavima u kojima sam radio.”, kaže Ivica Lukanović.

“Ivica Lukanović je jedan kvalitetan kadar… Nisam vidio njegov program pa ću se suzdržati tu od komentara”, kaže Vojko Braut.

Kako bilo, nakon 21 godine vladavine Zlatka Komadine županijski SDP sutra će dobit će novo vodstvo.

Potpredsjednici na listi Lukanovića su Sandra Krpan, Saša Đujić i Matej Mostarac, dok je Braut za svoje bliske suradnike odabrao Mirelu Ahmetović, Marka Matajiu Mafričija i Maria Kružića.

Rezultati stranačkih izbora bit će poznati sutra iza 20 sati, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari