(VIDEO) NEVINOST JE OPET U MODI: Sve više žena podvrgava se himenoplastici – vraćanju djevičanstva

(VIDEO) NEVINOST JE OPET U MODI: Sve više žena podvrgava se himenoplastici – vraćanju djevičanstva

Sve više dama skriva svoju seksualnu prošlost. Dokazuje to i sve veći broj operacija kojima žene vraćaju himen. Neke se na to odluče zbog trauma iz prošlosti, no većina ipak zbog budućih muževa koji u brak žele ući s djevicom

Jednom davno postojali su dan, noć i ženska nevinost. Otprilike je toliko bio važan taj cvjetić među ženinim nogama. Ako bi kojim slučajem nestao prije braka, bila bi to obiteljska kataklizma mitskih proporcija. A onda su se dogodile razne revolucije, pa žene danas u većem dijelu svijeta svoj cvjetić smiju dati kome i kad hoće.

Tako bi barem trebalo biti. Ali čini se da još uvijek postoje oni mačo frajeri koji na svojem krevetu nižu recke, dok im zakonita vlastite gaće prije braka smije skinuti samo dok ih pere. Po mogućnosti na ruke.

UPRAVO SE ČITA

Zbog takvih plastični kirurg Miroslav Kinčl ima pune ruke posla. Na godinu u prosjeku odradi 30 himenoplastika – vraćanja djevičanstva. Među njima ima žrtava silovanja, ali popriličan je broj onih koje si himen dođu zašiti prije braka.

“One misle da im je za njihov mir i psihofizičko zdravlje potrebna ta operacija i kako ih pratim i za više godina u tim brakovima zapravo su u potpunosti u pravu, udaju se za primitivnog muškarca i zapravo se vraćaju, kupuju si mir”, kaže Kinčl. I sve to, naravno, bez njegove osude.

“Kako bih se ja trebao osjećati prema ženi koja se boji da će ju familija od muža odvesti na ginekološki pregled? Što je neetično, zabranjeno, nedopustivo i katastrofa. Pa pomozimo toj ženi. Je li problem u primtivizmu sredine ili u njoj? U njoj sigurno ne”, dodaje.

“Koji je to muškarac, mlađi muškarac, u današnje vrijeme kojemu je to važno i na koncu konca to je onda ulazak u brak s jako velikom laži”, smatra sekusalna terapeutkinja Nataša Barolin Belić.

Nitko to, dodaje Nataša, ne čini iz vjerskih razloga jer Bog, ako u njega vjerujete, ionako zna što radite.
Marijana Čikić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari