(VIDEO) “Ona je tu za svako dijete”: Roditelji malih pacijenta stali uz smijenjenu liječnicu Jelenu Roganović

(VIDEO) “Ona je tu za svako dijete”: Roditelji malih pacijenta stali uz smijenjenu liječnicu Jelenu Roganović

Nakon što je jučer odjeknula vijest da je istaknuta liječnica Jelena Roganović iznenadno smijenjena s čelnog mjesta Dječje bolnice Kantrida, a Kanal RI je prvi razgovarao s njom, danas su joj podršku izrazili brojni roditelji čiju je djecu liječila na odjelu onkologije

Za liječnicu Jelenu Roganović, roditelji čiju je djecu liječila na onkologiji, puni su riječi hvale.

“Kao jedna majka koja je bila tamo skoro dvije godine, mogu reći samo sve najbolje. Znam koliko nam je izlazila u susret, znam koliko veliko srce ima. Koliko pomaže i koliko se zalaže za svu tu djecu.”, kaže Meli Hat Pribanić za Kanal RI.

UPRAVO SE ČITA

Zato su, nakon što je u medijima jučer odjeknula vijest o njezinoj iznenadnoj smjeni s čelnog mjesta Dječje bolnice Kantrida, odlučili stati uz nju i pružiti joj podršku.

“Mi smo htjeli biti mala sitna podrška joj, njoj kao liječnici. S obzirom da nam je liječila djecu znamo iz prve ruke kakva je i kako radi svoj posao na onkologiji.”, kaže Iva Vlah.

Više u VIDEOPRILOGU

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

Liječnica Jelena Roganović je, kažu roditelji, s njima dijelila i bolne i sretne trenutke. Ona je tu za svako dijete.

“Sa nekog profesionalnog ili ljudskog stajališta, profesorica je uvijek bila prisutna. Tamo smo boravili 24 sata, vidjeli smo de facto kako se taj odjel vodi i smatram apsolutno da kad su u pitanju ljudski životi, pogotovo dječji, drukčiji način od takvog načina vođenja ne može biti dobar. Naše djete je srećom izliječeno.”, svjedoči Franko Načinović.

“Mislim da smo svi imali dobra iskustva s njom, ja ću reći za sebe da sam imala i da još uvijek imam jer je moje dijete još uvijek dolje, da imam jako dobra iskustva s njom kao s liječnicom.”, dodaje Iva Vlah.

Razlozi njezine smjene i dalje nisu poznati. Jelena Roganović nastavit će voditi Zavod za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, stoji u pisanom priopćenju riječkog KBC-a, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari