(VIDEO) Vlasnik restorana Boškinac kojem je dodijeljena Michelinova zvjezdica: ‘Radili smo, kuhali i trudili se’

(VIDEO) Vlasnik restorana Boškinac kojem je dodijeljena Michelinova zvjezdica: ‘Radili smo, kuhali i trudili se’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Još se dva hrvatska restorana mogu pohvaliti prestižnim Michelinovim zvjezdicama

Hrvatska je bogatija za još dva restorana s prestižnom Michelinovom zvjezdicom. Restoranima Boškinac u Novalji i i LD Terrace na Korčuli dodijeljena je po jedna Michelinova zvjezdica.

Više u VIDEOPRILOGU:

UPRAVO SE ČITA

Šibenski Pelegrini, dubrovački 360º, rovinjski Monte, zagrebački Noel i Draga di Lovrana zadržali su svoje zvjezdice. Hrvatska se može pohvaliti sa  70 restorana s Michelinovim oznakama.

Gost RTL-a Danas bio je upravo vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac Boris Šuljić koji je otkrio što se to krije iza osvajanja ove prestižne zvjezdice.

“Mi smo samo radili, kuhali, trudili smo se biti dobri. Trudili smo se biti posvećeni jako toj izvrsnosti. Odlučili smo se davno da želimo kuhati u ovom razredu. To nije uvijek bilo lako jer smo mi na otoku Pagu, trebalo je uspostaviti cijeli logistički lanac, dobavljače. Najvažnije od svega je dobiti najambiciozniji mogući tim. U onom trenutku kad smo kliknuli tim i mi, onda se moglo sve očekivati”, rekao je Šuljić.

Kazao je i kako ne zna koje su jelo inspektori ocijenili jer oni dolaze inkognito. Ali jedan od njih ipak im se na kraju predstavio.

“Jedan od ta tri inspektora se predstavio na kraju. Jeo je tri slijeda”, otkrio je Šuljić.

Kazao je i kako rade sa svježim namirnicama, a novi meni predstavit će 22. travnja.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari