(VIDEO) ZA TINA IZ KOSTRENE! Kanal Ri i udruga Riječko srce i ove godine u HKD-u organiziraju humanitarni koncert

(VIDEO) ZA TINA IZ KOSTRENE! Kanal Ri i udruga Riječko srce i ove godine u HKD-u organiziraju humanitarni koncert

HKD na Sušaku i ove će godine zasjati u duhu zajedništva. Kanal Ri i humanitarna udruga Riječko srce 8. prosinca organiziraju veliki humanitarni koncert

“…. Ovaj koncert koji je okupio sve ljude koji su željni pomoći, a moramo se zahvaliti našim organizatorima Kanalu Ri te Humanitarna udruga Riječko srce….”, kadrovi su to humanitarnog koncerta iz 2019. godine.

Ni 520 sjedećih mjesta nije bilo dovoljno za sve koji su još jednom pokazali veliko srce. Prikupljeno je 26 tisuća kuna za uređenje senzorne sobe za djecu s sindromom down.

UPRAVO SE ČITA

Ista provjerena ekipa i ove godine udružuje snage u humanosti.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MONIKA INJAC
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

HKD na Sušaku i ove će godine zasjati u duhu zajedništva. Kanal Ri I Humanitarna Udruga Riječko srce 8. prosinca organiziraju veliki humanitarni koncert.

“Bok ekipa, samo javljam da je 8. 12. u srijedu u 19:30 u HKD-u na Sušaku humanitarni koncert u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce. Dođite, uzmite svoje covid potvrde i zapjevajte s nama.”, poziva riječka glazbenica Mia Negovetić putem Kanala RI.

Uz Miu Negovetić, svoj nastup su u ova nesigurna covod vremena do sad potvrdili Joso Butorac, Mario Lipovšek Battifiaca iMauro Staraj.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 50 kuna. Sav novac prikupljen od ulaznica donirat će se devetogodišnjem dječaku Tinu iz Kostrene kojem je sa dvije godine dijagnosticirana cerebralna paraliza, zbog čega još ne hoda i teško se koristi rukama a uz to je i neverbalan. Kako bi Tinu omogućili daljnji napredak iolakšali kretanje potrebna su mu razna invalidska pomagala.

Budite i vi dio humanosti, a svoj doprinos u tome možete dati 8. prosinca u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku uživajući u glazbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari