STABILNE BROJKE

Danas u PGŽ, kroz 24 sata, četiri novozaražene osobe. Četiri osobe su ozdravile!

Foto: Testiranje u Rijeci (Mateo Levak/Riportal)

Niti jedan strani turist, od brojnih testiranih u našoj županiji, nije zaražen!

U posljednja 24 sata na području Primorsko-goranske županije zabilježene su četiri novozaražene osobe korona virusom dok su također četiri osobe ozdravile. Opet su u pitanju mlađi ljudi, kontakti prethodno zaraženih koji su bili u samoizolaciji.

Niti jedan strani turist, od brojnih testiranih u našoj županiji, nije zaražen!

Prema informacijama koje je medijima iznio glavni epidemiolog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dobrica Rončević, jako je velik pritisak za testiranje i to najviše turista iz zemalja koje su Hrvatsku stavile na crvenu listu.

Uz maksimalne napore epidemiologa kako u Rijeci tako i u ispostavama na kvarnerskim otocima dnevni broj testiranih prelazi 450. No, ističe, da je usprkos velikom broju turista na našem području epidemiološka situacija stabilna što uostalom potvrđuju i brojke oboljelih.

Ukupno od početka epidemije izvršeno je 13 491 testiranja za područje PGŽ od kojih je 9263 izvršeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGŽ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari