TMURAN TJEDAN

Video | Kakvo će biti vrijeme u ovom tjednu? Započelo je tmurno, u idućim danima neće biti oduševljeni oni koji pate zbog južine!

Na Jadranu do kraja tjedna vrijeme po južini pa i dalje ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom

Danas u unutrašnjosti malo stabilnije, ali već sutra se kiša vraća cijeloj zemlji, za vikend je izgledna izraženija promjena.

Tjedan smo počeli promjenjivim vremenom, ponegdje će i danas biti pretežno oblačno, u unutrašnjosti su izgledna sunčana razdoblja, osobito u Slavoniji. Uz obalu povremena kiša, češća i obilnija na sjevernom dijelu. Navečer u gotovo cijeloj zemlji nova doza oblaka i oborina. Puhat će većinom umjereno jugo i jugozapadnjak, a temperatura bez veće promjene, u unutrašnjosti malo viša.

U unutrašnjosti i do kraja tjedna većinom oblačno, tmurno i sivo, bit će i povremenih oborina – u početku većinom slaba kiša ili rosulja, ali pred vikend i za vikend lokalno i obilna kiša. Prema vikendu postupni porast temperature, ali već u subotu će uz nagli pad temperature kiša prelaziti u susnježicu ili snijeg, a izgledna je i nova epizoda prave zimske hladnoće.

foto: rtl

Na Jadranu do kraja tjedna vrijeme po južini pa i dalje ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom. U četvrtak jača južina, u petak i subotu će biti jakog i olujnog juga i oštra, ali i obilnih oborina, moguće i izraženih pljuskova. S obzirom na karakteristike vremena čini da ni treći adventski vikend neće biti baš boravak na otvorenom, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari