KRITIKA MOSTOVCA

U sabornici danas 10 od 150 zastupnika. Miletić: ‘Ma još nam dignite plaću’

Idi na originalni članak

Saborski zastupnik Marin Miletić iz stranke Most, danas je kritizirao činjenicu da je na slobodnim govorima u sabornici prisutno bilo samo deset od 150 zastupnika. Iznoseći svoje frustracije, sarkastično je poručio građanima da su „platili i dobili“ ono što su izabrali, ukazujući na nisku prisutnost zastupnika tijekom rasprava.

Oglas

Miletić je s ironičnim tonom predložio da se saborskim zastupnicima dodatno povisi plaća, i to za 1000 eura, nakon što su prošlog tjedna već primili povećanje. Usporedio je plaće zastupnika s onima u Bruxellesu, sugerirajući da bi hrvatski zastupnici trebali zarađivati više, kako bi se žalili oni koji su otišli u inozemstvo. No, dodao je da će zastupnici i dalje dolaziti tek povremeno, dok će na glasovanjima biti svi prisutni.

U svom govoru osvrnuo se i na stanje u obrazovnom sektoru, kritizirajući resornog ministra zbog loših rezultata na državnoj maturi, ističući da, unatoč najgorim rezultatima do sada, ništa se ne mijenja. Miletić je zaključio kako obrazovanje jest deklarativno prioritet, no da se odgovorni ne ponašaju u skladu s tim.

Exit mobile version