Javljanje iz Malog Lošinja: Evo što policija do sada zna o ubojstvu koje je šokiralo Hrvatsku!

Idi na originalni članak
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičeni za ubojstvo je uhićen te se provodi daljnje istraživanje

Oglas

Policija još istražuje detalje ubojstva koje je potreslo Hrvatsku.

U ranim jutarnjim satima, u Malom Lošinju, šesnaestogodišnju djevojku nožem je izbo 41-godišnji muškarac. On je upao u kuću u kojoj je djevojka živjela s roditeljima. Ubojica je nožem krenuo na majku, a ubo je kćer koja ju je pokušala obraniti.

Više u VIDEOPRILOGU:

Otkriveno tko je osumnjičenik za ubojstvo djevojke! ‘Već je trebao biti priveden…’

Strava u Malom Lošinju: Maloljetnica pronađena mrtva na stubištu zgrade, sumnja se na ubojstvo

Ubio tinejdžericu u Malom Lošinju: Rastrojeni susjed napao majku, kći ju branila pa ju je ubo nožem

Hitna je pokušala oživjeti srednjoškolku koja se, kada je ubojica ušao u dvorište, pripremala za školu, no spasa joj nije bilo. Prema zasad poznatim informacijama, ubojica je psihički rastrojen muškarac kojeg žrtva i njezina obitelj nisu ni poznavali. U njihovu kuću došao je tražeći bivšu partnericu, koja ondje ni ne živi.

Pomoćnik načelnika za krim policiju Irdin Mujačić, koji je bio na očevidu, za RTL Danas je rekao da policija “do sad nije utvrdila povezanost između počinitelja i žrtve”.

“Osoba osumnjičena za ubojstvo nalazi se u policijskoj postaji, uhićen je i provodi se daljnje kriminalističko istraživanje. Od ranije je poznat policiji zbog počinjenja prekršaja u sferi kršenja javnog reda i mira te zbog zlouporaba droga”, rekao nam je Mujačić.
Vijesti.hr

Exit mobile version