Vozači ove marke vozila su prema istraživanju najagresivniji u prometu!

Vozači ove marke vozila su prema istraživanju najagresivniji u prometu!

Foto: Unsplash

Osiguravajuća kuća provela je, putem Norstata, istraživanje o vozačkim navikama

Imaju li vozači Tesle i BMW-a drugačiji stil vožnje od onih koji voze Toyotu i Volvo?

Osiguravajuća kuća Storebrand provela je, putem Norstata, istraživanje o vozačkim navikama Norvežana te je, između ostalog, otkrila tko su najoprezniji i najagresivniji vozači u prometu. Istraživanje je zanimljivo jer u Norveškoj ima i puno električnih automobila.

UPRAVO SE ČITA

Mnogi od nas mogu imati loša iskustva u prometu s vozačima nekih marki automobila. Ali koji automobili imaju najagresivnije vlasnike, a koji su najoprezniji?

BMW je očito na vrhu popisa i ispitanici misle da su vozači tih automobila najagresivniji. To je mišljenje čak 53 posto ispitanih, piše Poslovni.hr.

Na toj ljestvici dominiraju marke koje su poznate po skupim automobilima. Nakon BMW-a tu su Audi (37 posto), Tesla (30 posto), Porsche (18 posto) i Mercedes (15 posto).

Vozači sljedećih marki su najoprezniji u prometu: Toyota (23 posto), Volvo (17 posto), Škoda (12 posto), Volkswagen (10 posto), Opel (8 posto).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari