Znatno porastao broj novozaraženih osoba u PGŽ; U KBC-u Rijeka s COVID-19 bolesti preminula jedna osoba

Znatno porastao broj novozaraženih osoba u PGŽ; U KBC-u Rijeka s COVID-19 bolesti preminula jedna osoba

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Danas su u PGŽ 93 novooboljele osobe, 20 ih je ozdravilo, dok je se broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti povećao na 333

42 novooboljele osobe su iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 24 iz Crikveničko-vinodolske regije, 12 s Lošinja, 9 iz GK, 5 s područja Liburnije te 1 s otoka Cresa, izvijestili su iz Stožera ivilne zaštite PGŽ.

57 zaraženih osoba pripada radnoj populaciji, 27 mlađim skupinama stanovništva, a 9 osoba su starije od 65 godina.

UPRAVO SE ČITA

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 3363 uzoraka briseva, što znači kako je udio pozitivnih unutar broja testiranih 2.77%.

VIDEO DANA: 

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 28. U KBC-u Rijeka je od danas 5 osoba koje se liječe na respiratoru.

Tijekom jučerašnjeg dana od COVID-19 bolesti u KBC-u Rijeka je nažalost preminula jedna osoba.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ-u je zbog rasta broja aktivnih slučajeva koji je također praćen rastom broja hospitalizacija, stabiliziran na sličnom udjelu kojeg bilježimo već nekoliko preThodnih dana, a koji danas iznosi 8.4%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari