KOSTA KECMANOVIC

Dječak ubojica na svjedočenju otkrio zašto je ubio devetero učenika, tri zgrožene majke napustile sudnicu

Idi na originalni članak

Tri majke, čija su djeca poginula u strašnoj tragediji, nisu mogle slušati njegov iskaz te su nakratko napustile sudnicu

Oglas

Dječak ubojica iz Srbije koji je u svibnju prošle godine u beogradskoj školi ubio devetero učenika i zaštitara, u utorak svjedoči u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja.

Tijekom davanja iskaza, dječak ubojica izrekao je rečenicu koja je izazvala kaos u sudnici. Kao razlog za nezapamćeni masakr naveo je osjećaj odbačenosti od druge djece. Roditelji ubijenih ostali su u nevjerici, piše Telegraf.rs.

“Osjećao sam se odbačenim od druge djece i zato sam ih ubio. Tog 3. svibnja ponio sam pištolj da bih to napravio, ali nisam bio siguran da ću pucati”, ispričao je dječak ubojica.

Kako javlja Srbija danas, tri majke, čija su djeca ubijena u strašnoj tragediji, nisu mogle slušati njegov iskaz te su nakratko napustile sudnicu. Ipak, nakon što su došle k sebi, vratile su se u zgradu Specijalnog suda u Beogradu.

Podsjetimo, iako se pisalo da će dječak svjedočiti iz posebne prostorije, prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Telegraf.rs, ipak je svjedočio za sudskom govornicom. Roditelji ubijenih nalaze se u dijelu za publiku, koja je odvojena staklom, prenosi Net.hr.

Exit mobile version