EPILOG TUČNJAVE NA KRIMEJI Još uvijek nepoznati izgrednici oštetili čak 14 automobila!

Idi na originalni članak

Tužno je subotnje predvečerje bilo za vlasnike automobila parkiranih oko Orijentovog igrališta – čak 14 vozila pretrpjelo je znatna oštećenja

Oglas

Udubljenja u limu, ogrebotine, razbijena stakla.. na čak 14 automobila parkiranih oko Orijentovog igrališta tužan je epilog tučnjave u subotu predvečer skupine muškaraca za kojima policija još uvijek traga, i po čije bi se otkrivanju od njih – eventulano – mogla zatražiti i naknada zbog oštećenja tuđe stvari.

Sve se dogodilo neposredno po odigravanju prijateljske nogometne utakmice između Orijenta i Karlovca, i premda policija zasad ne dovodi kategorički u vezu ova dva događaja, nije teško zaključiti kako je riječ o sukobu navijačkih skupina o čemu smo pisali OVDJE.

Oštećena su i vrata obližnje benzinske postaje a na tlu je ostalo razbacano kamenje i letve koje je poslužilo sukobljenim stranama u tučnjavi kao priručno oružje. Jako tužna slika jednoga mirnoga subotnjeg predvečerja koje će posebno pamtiti – ni krivi ni dužni – vlasnici automobila.

Policija traga za izgrednicima, no zasad nema rezultata premda su posjećene i riječke hitne službe kako bi se možda pronašao netko od sudionika koji je eventulano potražio medicinsku pomoć.

Exit mobile version