STRAVA U LUČKOM

IMA SAMO 18 GODINA: Pronađen vozač koji je pregazio ženu i ostavio ju da umre u jarku!

Idi na originalni članak
Ilustracija (Riportal)

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni vozač bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku

Oglas

Bez početnih konkretnih tragova, radom policije pronađen vozač za kojeg se sumnja da je uzrokovao smrt 77-godišnjakinje pronađene u kanalu pored ceste

Naime, u srijedu, 30. rujna oko 7 sati zaprimljena je dojava da na raskrižju Puškarićeve i Ježdovečke ulice u kanalu leži ženska osoba. Odmah po dojavi, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici i stručne službe te je utvrđeno kako se najvjerojatnije radi o prometnoj nesreći sa smrtnom posljedicom, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Ujedno, iako tada utvrđen identitet ženske osobe uz potvrdu da se radi o 77-godišnjakinji, o vozaču policija nije imala nikakve podatke, u tom trenutku bilo kakve tragove što je sami pronalazak mogućeg počinitelja otežalo.

Međutim, poduzetim mjerama i radnjama te radom policije na terenu potvrđeno je da se oko 6.30 sati dogodila prometna nesreća u kojem je nepoznati vozač naletio na pješakinju i pobjegao s mjesta događaja te su slijedom toga policijski službenici odmah započeli kriminalističko istraživanje.

Bez obzira na manjak konkretnih tragova, sumnja je išla u smjeru nekoliko teretnih vozila, a zagrebačka prometna policija, odnosno svi njezini raspoloživi policijski službenici započeli su iznimno kompleksno kriminalističko istraživanje.

Samo dan kasnije, u četvrtak, policijski službenici suzili su sumnju u jedno teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, utvrdili vozača, nad tim vozilom proveli kriminalističko tehničku obrada, a nad 18-godišnjim vozačem provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kaznena djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. i Nepružanje pomoći iz čl.123 Kaznenog zakona.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni vozač bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Vijesti.hr

Exit mobile version