PAPRENA SVOTA

Ima tri tvrtke s ukupnim dugovima od 325 000 kuna, no tu nije stao i otvorio četvrtu; Na sudu ovjerio izjavu o nepostojanju nepodmirenih dugova

Idi na originalni članak
Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičeni 44-godišnjak je priložio ovjerenu izjavu u sudu o nepostojanju nepodmirenih dugovanja, iako je znao da su mu tri tvrtke opterećene dugovanjima od oko 325 tisuća kuna

Oglas

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ovjeravanje neistinitog sadržaja.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenik krajem siječnja 2017. godine u nadležnom Trgovačkom sudu, prilikom registracije novog trgovačkog društva, priložio ovjerenu izjavu o nepostojanju nepodmirenih dugovanja na osnovi poreza i drugih doprinosa, unatoč tome što je znao da su tri tvrtke s područja Primorsko-goranske županije kojima je vlasnik opterećene dugovanjima od oko 325 tisuća kuna.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version