KOLEGE U ŠOKU: U lovu na divlje svinje ubio ga najbolji prijatelj

Idi na originalni članak

Točan uzrok smrti lovca utvrdit će se obdukcijom, no njegovog kolegu istražuje policija

Oglas

Policija je objavila detalje događaja u kojem je jutros oko 8 sati na šumskom predjelu mjesta Zvoneća kod Opatije smrtno stradao lovac. (OVDJE)

Kako navode u PU primorsko-goranskoj, riječ je o 48-godišnjem hrvatskom državljaninu, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Na mjestu događaja proveden je očevid te je utvrđeno kako je uz navedenoga 48-godišnjaka, u lovu sudjelovao i 47-godišnji hrvatski državljanin. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, navode u policiji.

Novi list piše da je riječ o lovcu iz Lovačkog društva “Lane” iz Opatije te da ga je u lovu na divlje svinje pogodio kolega i najbolji prijatelj.

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi.
Vijesti.hr
Foto: Pixell

Exit mobile version