TRAGEDIJA U ZAGREBU

Muškarac koji se zapalio ispred Vlade radio je u HŽ-u: ‘Ugodan, dobar kolega…’

Idi na originalni članak
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Muškarac koji se jutros polio benzinom i zapalio na Markovom trgu je iz Koprivnice, a radio je jedno vrijeme u Virju. U HŽ Cargu je radio kao strojovođa. Godinu dana je u mirovini, a imao je i zdravstvenih problema. “Ugodan, dobar kolega, ništa nije moglo naslutiti da će se takvo nešto dogoditi”, kazali su u nevjerici kolege za RTL.  “Tužni smo i iznenađeni. Želimo mu brz oporavak i molimo za njega”, dodaju.

Oglas

Muškarac koji se jutros polio benzinom i zapalio na Markovom trgu prevezen u Kliniku za traumatologiju. U životnoj je opasnosti i liječnici mu se bore za život.

Na konferenciji za medije liječnici su otkrili stanje muškarca. “Unatoč promptnoj reakciji hitne i maksimalno poduzetim mjerama medicinskog tima, pacijent je zbog opsega i težine ozljeda trenutačno u životnoj opasnosti”, kazao je Dinko Vidović, predstojnik Klinike za traumatologiju.

“Prognoze su loše”, dodao je. Muškarac ima opekline četvrtog stupnja i zahvaćena mu je gotovo cijela površina tijela.

“Dajemo nadljudski napor da ga održimo na životu. U jedinici je intenzivnog liječenja, o njemu se brinu tri liječnika. Nije prije svijesti. Intubiran je. Sad je najvažnije osigurati vitalne funkcije”, kazali su iz Klinike za traumatologiju, piše Net.hr.

Exit mobile version