OČEVID U TIJEKU: Mrtav muškarac pod kotačima Mercedesa koji je vozio Tony Cetinski

Idi na originalni članak
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Oko 14 sati rovinjskoj policiji javljeno je da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao glazbenik Tony Cetinski udario u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku

Oglas

Jedan muškarac smrtno je stradao na kolniku Puste ulice u Rovinju, a za sada se ne zna je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog, piše Glas Istre.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Oko 14 sati rovinjskoj policiji javljeno je da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao glazbenik Tony Cetinski udario u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku.

Ubrzo nakon tog događaja policija je osigurala mjesto događaja, a očekuje se i dolazak državnog odvjetnika radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja očevida nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u prometnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Kako Glas Istre neslužbeno doznaje da su u Pustu ulicu da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu nesretnika.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Također, ističe se da je riječ o ulici koja je jednosmjerna i prilično uska tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja, piše Glas Istre.

Vijesti.hr

Exit mobile version