Ogorčeni sin tragično preminulog Rovinjanina: ‘Da je kakav čovjek taj Cetinski, okrenuo bi moj broj, izrazio saučešće’

Idi na originalni članak
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

‘Zadnji puta vidio sam ga u kolovozu kada smo sjedili u jednom kafiću. Još ne vjerujem da je to zadnji puta kada je vidio moje kćeri, svoje unuke’

Oglas

“Prijatelji su mi rekli da je Tony udario Ibrahima dok je on stajao na cesti, a ne ležao kako to žele prikazati. Ja sam vozio tom ulicom i znam da moram voziti oprezno po njoj jer stalno netko prolazi”, rekao je Adis Kevljanin, sin tragično preminulog Ibrahima, a kojeg je Tony Cetinski pregazio prije nekoliko dana u Rovinju (OVDJE), prenosi Dnevni avaz.

Tony Cetinski u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati automobilom pregazio Ibrahima Kevljanina. Kevljanin je u Rovinju bio poznat pod nadimkom Braco, a portal Avaz stupio je u kontakt s Ibrahimovim sinom, Adisom Kevljaninom, koji već 17 godina živi u Innsbrucku.

“Da je kakav čovjek taj Cetinski, okrenuo bi moj broj, izrazio saučešće. Nije se niti udostojio okrenuti moj broj. Prije osam godina operirao sam srce, a sada mi se stanje još više pogoršalo”, priča Adis koji je u automobilskoj nesreći ostao i bez brata Harisa.

“Tata se malo odao alkoholu nakon smrti Harisa, ali je bio jako omiljen u Rovinju. Zadnji puta vidio sam ga u kolovozu kada smo sjedili u jednom kafiću. Još ne vjerujem da je to zadnji puta kada je vidio moje kćeri, svoje unuke”, rekao je Adis, a ostatak intervjua možete pročitati ovdje.

Vijesti.hr

Exit mobile version