VOZAČ KOMBIJA UHIĆEN

Policija objavila detalje stravične nesreće na A6! Poginule dvije žene, šest osoba ozlijeđeno

Idi na originalni članak

Oglas

Danas, 17. listopada oko 8,15 sati na autocesti A6 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a šest je osoba ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći sudjelovalo je kombi vozilo s priključnim vozilom, moldavskih registracijskih oznaka koje se kretalo u smjeru Zagreba i osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje se kretalo u smjeru Rijeke.

Do nesreće je došlo na mjestu gdje se promet  odvija u oba smjera sjevernim kolničkim trakom zbog radova na cesti. Prema dosad utvrđenom kombi vozilo je  prešlo u suprotni kolnički trak gdje je došlo do udara u osobno vozilo, koje je nakon sudara odbačeno na zaustavnu traku, a kombi vozilo se prevrnulo na bok.  

Na mjestu prometne nesreće smrtno su stradale dvije ženske osobe, putnice u kombi vozilu.  Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o stranim državljankama, a utvrđivanje identiteta smrtno stradalih je u tijeku.

Radi pružanja liječničke pomoći u KBC Rijeka prevezena su dva muškarca i tri žene, državljani Moldavije i Rumunjske (34, 35, 37 i 54 godine), koji su se nalazili u kombi vozilu te hrvatski državljanin u dobi od 24 godine, vozač osobnog vozila.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice iz Rijeke.

Od 9,10 do 14,20 sati promet između čvora Vrbovsko i čvora Ravna Gora  u smjeru Rijeke je bio u potpunosti u prekidu.

Državljanin Moldavije, koji je upravljao kombi vozilom je uhićen i priveden u službene prostorije policije radi kriminalističkog istraživanja.

Exit mobile version