PRIVEDENI ZBOG DROGE: Policija kod dvojca našla kokain, heroin, amfetamine, streljivo…

Idi na originalni članak
PRIVEDENI ZBOG DROGE: Policija kod dvojca našla kokain, heroin, amfetamine, streljivo…

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela iz domene zlouporabe droga nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 40 i 41 godine policija je provela kriminalističko istraživanje.

Oglas

U suradnji s djelatnicima Interventne jedinice policije Rijeka osumnjičeni su 10. listopada zaustavljeni na auto-putu na području Čavli. Zatečeni su s 3,60 grama kokaina. U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je pretražila dom i druge prostorije kojima se spomenuti dvojac koristio te je pronađeno i oduzeto 48,9 grama hašiša, 10,1 gram kokaina, 1,7 grama heroina, 39,5 grama amfetamina, tri digitalne vage, nekoliko mobitela, streljivo i dijelovi oružja te drugi predmeti.

Procjenjuje se da je ukupna vrijednost oduzete droge na ilegalnom tržištu Primorsko-goranske županije veća od 20 tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica su predana pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljena za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a 40-godišnjak i za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Exit mobile version