ISTI DAN PRONAĐEN

Riječanin (49) provalio u kafić u centru Rijeke: ‘Poslužio se’ duhanom, mobitelom i ostalim predmetima na koje je naišao…

Idi na originalni članak

Istog dana policija je osumnjičenika pronašla na području Rijeke s otuđenim predmetima te uhitila i privela na kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz policije.

Oglas

Podnošenjem kaznene prijave protiv 49-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 49-godišnjak prošli petak, 27. rujna u noćnim satima, provalio u ugostiteljski objekt u središtu Rijeke iz kojega je otuđio veću količinu duhanskih proizvoda, mobitel te druge predmete.

Istog dana policija je osumnjičenika pronašla na području Rijeke s otuđenim predmetima te uhitila i privela na kriminalističko istraživanje. Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 49-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version