BREGANA-LIPOVAC

Stižu fotografije stravične nesreće na A3: Kamionom sletio s ceste i poginuo!

Idi na originalni članak

Zbog nesreće se vozi ograničenom brzinom i jednim prometnim trakom.

Oglas

Vozač je rano jutros poginuo u prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac kada je s teretnim vozilom sletio s ceste. Kako javlja policija, nesreća se dogodila u 4.21 sati na 76-om kilometru. Slijedi očevid kako bi se otkrili detalji nesreće.

HAK navodi da se nesreća dogodila između čvora Križ i odmorišta Novoselec u smjeru Lipovca. Vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h, navodi jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti. Na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8) mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni su mogući na cestama gdje traju radovi.

Povećana je gustoća prometa te se povremeno vozi usporeno u koloni na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca, A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba, na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu iz smjera Solina i Podstrane, na brzoj cesti DC1 Solin-Klis u zonama radova u smjeru Splita, piše Net.hr.

Exit mobile version