STRAVIČAN SUDAR

STRAVA KOD “INDEXA” Ozlijeđeni pješak: “Bratić ima prijelom noge na dva mjesta i mora na operaciju….”

Idi na originalni članak
Foto: Riportal - Facebook

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.05 sati stradala su tri pješaka

Oglas

Njih je “pokosio” jedan od automobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći koja se dogodila u Krešimirovoj ulici, točno kod studentskog restorana Index.

Naš čitatelj F. K. s bratićem i tetkom bezbrižno je uživao u riječkoj večeri, kada se blizu pješačkog prijelaza kod Indexa začuo tresak! Vjerojatno zbog oduzimanja prednosti prolaza, sudarila su se dva osobna automobila, jedan riječkih a drugi pulskih registarskih oznaka, a u djeliću sekunde, toliko brzo da nitko od pješaka nije stigao reagirati, automobil marke Mercedes odbačen je na pločnik na kojem su se nalazili pješaci.

Foto: Riportal

O trenucima strave priča naš čitatelj F.K. Sve se dogodilo u djeliću sekunde i nije bilo vremena za reakciju, automobil ih je naprosto “pokupio” s pločnika, i prava je sreća u nesreći da su svi izvukli živu glavu!

“S obzirom na situaciju, mogu reći da smo sva trojica prošli relativno dobro, s obzirom na to što se sve moglo dogoditi! Moj bratić ima prijelom noge na dva mjesta i mora na operaciju. Tetak je dobro natučen od pada na pločnik i bio mu je dislociran jedan prst. Ja sam zadobio udarac u glavu i natučen sam od pada”, kazao je F.K. i dodao: “Hvala dragom Bogu da je prošlo kako je prošlo. Ljudi pazite kako vozite i pamet u glavu!”.

Foto: Riportal

Jučer je na mjestu nesreće policija obavila očevid nakon čega će se znati kako je točno na tom mjestu u samom središtu grada, na ravnom i preglednom dijelu novoobnovljene prometnice, uz svu horizontalnu i vertikalnu prometnu signalizaciju, moglo doći do ovakvog sudara koji se pukom srećom nije pretvorio u tragediju velikih razmjera. Čim dobijemo očitovanje policije prenijet ćemo najnovije informacije čitateljima.

Exit mobile version