POKUŠAO JOJ OTETI I TORBICU

Strava na Kantridi! Turčin bludničio nad starijom ženom, zaustavili ga prolaznici!

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Zahvaljujemo građanima s Kantride na reakciji i hrabrosti što su zaustavili u bijegu počinitelja razbojništva i bludne radnje”, zahvalili su građanima iz Policijske uprave primorsko-goranske

Oglas

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim državljaninom Turske koji se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela razbojništva i bludne radnje.

Riječ je o osobi koji je u nedjelju, 9. srpnja oko 17.45 sati, dok je bio pod utjecajem alkohola prišao 86-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je sjedila na klupi na području Kantride u Rijeci te joj htio otuđiti torbicu.

“Kad je starica pokušala pobjeći zapela je i pala na tlo, a 35-godišnjak je iskoristio taj trenutak te je počeo dirati po licu i tijelu, svlačiti, a i prekrio ju je tijelom. Budući je starica zvala u pomoć, pobjegao je s torbicom, ali su ga sustigli građani u prolazu te zadržali do dolaska policije.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Počinitelj je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a po završetku je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version