PREMINUO U BOLNICI

U centru Rijeke u prometnoj nesreći smrtno stradao motociklist

Idi na originalni članak
2.8.2020., Rijeka - U ulici Strossmayerova kod kucnog borja 7A, ispred obiljezenog pjesackog prijelaza, doslo je do prometne nesrece u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl. Tesko ozljedenom motociklisti i njegovoj putnici ukazana je lijecnicka pomoc na HTM Susak. Nazalost 48 godisnji motociklist je zbog zadobivenih ozljeda preminuo. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nesreća se dogodila oko 9 sati u Strossmayerovoj ulici

Oglas

Danas oko 9 sati u Strossmayerovoj ulici kod kućnog broja 7A, ispred obilježenog pješačkog prijelaza, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka i motocikl, također riječkih registracijskih oznaka.

2.8.2020., Rijeka – U ulici Strossmayerova kod kucnog borja 7A, ispred obiljezenog pjesackog prijelaza, doslo je do prometne nesrece u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl. Tesko ozljedenom motociklisti i njegovoj putnici ukazana je lijecnicka pomoc na HTM Susak. Nazalost 48 godisnji motociklist je zbog zadobivenih ozljeda preminuo. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U nesreći su teško ozlijeđeni motociklist i njegova suputnica na motociklu. Liječnička pomoć pružena im je na hitnom traktu riječkog KBC-a, međutim oko 10.10 sati liječnici su izgubili bitku za život motociklista-hrvatskog državljanina (48).

Sve okolnosti ove teške prometne nesreće upravo se utvrđuju na mjestu nesreće. Više informacija bit će poznato nakon obavljenog očevida.

Exit mobile version