RIJEŠEN MISTERIJ

Ubojica razotkriven nakon pet mjeseci: Mladić provalio u kuću, ubio staricu pa je opljačkao

Idi na originalni članak
Foto: Pixsell

Nakon što je usmrtio žrtvu, osumnjičeni je djelomično pretražio prostorije kuće te pritom ukrao neutvrđeni iznos novca

Oglas

Na konferenciji za medije Policijske uprave međimurske, u petak su voditelj Odjela za obradu kriminaliteta u Službi kriminalističke policije, Zlatko Baranašić i pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju Policijske postaje Prelog, Marinko Orsag prezentirali su okupljenim predstavnicima medijima kriminalističko istraživanje kaznenog djela teškog ubojstva na štetu 78-godišnjakinje iz Novakovca.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 28-godišnjak s područja općine Podturen, počinio kazneno djelo teško ubojstvo.

Naime, sumnja se da je u razdoblju od 10. do 17. veljače ove godine u Novakovcu, provalio u obiteljsku kuću u Ulici Vladimira Rojka te potom uporabom tjelesne snage usmrtio 78-godišnju vlasnicu. Nakon što je usmrtio žrtvu, osumnjičeni je djelomično pretražio prostorije kuće te pritom ukrao neutvrđeni iznos novca.

Osumnjičeni 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorenom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U svom obraćanju, voditelj Zlatko Baranašić, naglasio je kako je realizirano vrlo kompleksno te iznimno opsežno i zahtjevno kriminalističko istraživanje koje je odrađeno u suradnji s Ravnateljstvom policije MUP-a i Županijskim državnim odvjetništvom iz Varaždina. Samo istraživanje trajalo je nekoliko mjeseci te je zahtijevalo veliki angažman

Vijesti.hr
Exit mobile version