UHIĆEN SERIJSKI PROVALNIK! Policajci ga zatekli na djelu a on im prijetio i napao ih

Idi na originalni članak

Tijekom postupanja policije osumnjičeni je prijetio te fizički napao policijskog službenika uslijed čega je ovaj lakše ozlijeđen

Oglas

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg su policijski službenici zatekli 9. studenoga u počinjenju provale u vikendicu u mjestu Smokvica Krmpotska, pored Novog Vinodolskog.

Tijekom postupanja policije osumnjičeni je prijetio te fizički napao policijskog službenika uslijed čega je ovaj lakše ozlijeđen.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osim u spomenutu vikendicu gdje su ga u otuđenju stvari spriječili policijski službenici crikveničke policije, u studenome ove godine u istom mjestu provalio u još jednu vikendicu iz koje je otuđio televizor, alkoholna pića, prehrambene proizvode i druge predmete.

Provalama su oštećena dvojica hrvatskih državljana, a nastala materijalna šteta cijeni se na oko 3.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen za dvije teške krađe, od kojih jednu u pokušaju te za kaznena djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi i predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version