VELIKA TRAGEDIJA

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Mladi policajac (20) zabio se u Lici u auto s radnicima, svi su poginuli

Idi na originalni članak
Photo: Marko Dimic/PIXSELL

U teškoj nesreći kod Udbine poginule tri osobe. Među njima i mladi policajac (20)

Oglas

Tri su osobe poginule u sudaru dvaju automobila u Lici u ponedjeljak u 6.30 sati u mjestu Jošani kod Udbine, izvijestila je Policijska uprava Ličko-senjska.

Povezani VIDEO:

Zbog teške prometne nesreće promet dijelom državne ceste D1 je u prekidu. Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Kako javlja portal Slobodna Lika, poginuli su mladi policajac koji je radio u Policijskoj postaji Korenica Patrik Blažan iz Udbine te dvojica radnika iz Korenice.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Kako portal neslužbeno prenosi , mladi policajac iz Udbine je žurio na posao u Korenicu, a dva mlađa radnika krenula su iz Korenice i Pećana u pilanu kod Udbine.
Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Mladi policajac nalazio se u automobilu marke Škoda Superb, dok su radnici bili u Opel Astri. Policajac je skrenuo u suprotni trak ceste te se frontalno sudario s automobilom u kojem su bila dvojica radnika. Još nisu poznati razlozi za skretanje u suptortni trak.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Poginuli policajac imao je 20 godina i radio je u Postaji granične policije u Korenici. Prije mjesec dana je kao vježbenik počeo raditi u policiji nakon što je završio Srednju policijsku školu Josip Jović u Zagrebu.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Exit mobile version