VELIKA TRAGEDIJA Supruga ubijenog liječnika s Raba psihički loše: ogorčena je na pravosudni sustav

Idi na originalni članak

Dr. Rakić brutalno je smaknut hicima iz kalašnjikova, a upravo arsenal oružja koje je Smojver neometano držao u kući otvara mnoga pitanja

Oglas

Dok se ranjeni liječnik Siniša Rakić na pragu kuće u Barbatu na Rabu posljednjim snagama borio za život, njegova supruga Vesna Salopek Rakić skokom s balkona spasila si je život. Slomljenih nogu dopuzala je do jednog zidića ispod kojeg se skrila i na taj način spasila.

Žena preminulog liječnika oporavlja se u bolnici na Sušaku. Doživjela je veliki šok nakon tragedije u kojoj je izgubila supruga. Kako saznaju 24 sata, pružena joj je i psihološka pomoć.

Vesna Salopek Rakić, kako doznaje Novi list, ogorčena je i na pravosudni sustav. Prijetnje susjeda Srđana Smojvera su se nizale godinama, na kraju rezultirale i kaznenom prijavom.

Dr. Rakić brutalno je smaknut hicima iz kalašnjikova, a upravo arsenal oružja koje je Smojver neometano držao u kući otvara mnoga pitanja.

Naime, zbog prijetnji smrću dr. Siniši Rakiću, Srđan Smojver trebao se na jesen naći na optuženičkoj klupi. Kazneni nalog protiv Smojvera – šest mjeseci zatvora, s uvjetom na jednu godinu uz zabranu prilaskaa oštećenom Rakiću, podignut je još 3. listopada prošle godine.

No Smojver se žalio pa je 3. studenog prošle godine Optužno vijeće Općinskog suda u Rijeci razmatralo njegov prigovor.
Vijesti.hr

Exit mobile version