DETALJI STRAVIČNOG ČINA Tragedija u Senju: nakon što je izbačen iz disko kluba – vratio se, ubio redara i ranio još dvojicu!

Idi na originalni članak

Posljednje informacije su da mladić s prostrijelnom ranom grudnog koša je izvan životne opasnosti, dok je drugo mladić operiran ali je još životno ugrožen

Oglas

Bilo je najprije šamara, izbacivnja, pucnjave, ranjenih, na kraju, nažalost i mrtvih.
Za informacijama cijeli dan u Senju traga RTL-ova Maja Brkljača – što se točno ondje rano jutros dogodilo?

Nezapamćen zločin u srcu Senja. Vikend izlazak u disko klub pretvorio se u najgoru noćnu moru. Navodno pijan, 55-ogodišnji gost ustrijelio je redara i teško ranio još dvojicu mladića.

“Šok i nevjerica, ostaneš bez riječi, suze na oči i šta drugo. Koloko čujem on je išao zaštititi ova dva, jer je ovaj došao s pištoljima i on je to htio spriječiti i onda je ovaj pucao u njega direktno”, ispričao je Drago Lopac, stric ubijenoga.

Ubio ga je na licu mjesta, a 38-godišnjak je iza sebe ostavio suprugu s dvoje male djece.

Priča se po malom Senju proširila istog trena. Navodno su dva mladića bila u ženskom društvu, u klub je došao pripiti 55-ogodišnjak, počeo gnjaviti, dečki su ga, priča se, počastili i pićem. Došlo je do verbalnog sukoba, umiješao se redar te problematičnog gosta ispratio iz kluba.

“Otišao je i navodno da se natrag vratio sa dva pištolja. I da je došlo do pucnjave i onda kad je izišao van to je u blizini hotela, tu koji je noćni portir, čuvar tu potrčao za njim, sustigao ga je, da ga je bacio na pod, išao mu oduzet taj pištolj i kad ga je uhvatio za ruku on je izvadio drugi pištolj čak. I da mu je on onda nogom izbio taj drugi pištolj i da ga je on onda držao dok policija nije pozvana”, kazao je Mirko Filipović, Senj.

Odmah je uhićen.

“Nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. Očevid je još uvijek u tijeku, a njime rukovodi županijski državni odvjetnik iz Rijeke “, kazala je Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko- senjske.

Dvojica propucanih mladića, starosti 26 i 27 godina, jutros oko 7 sati dovezeni su u riječki KBC. Smješteni su u jedinicu intenzivnog liječenja gdje im se liječnici bore za život, a u 15 sati potvrdili su nam stanje pacijenata.

“Zadobili su prostrijelne rane grudnog koša s oštećenjem pluća, lijevog pluća, gospodin je operiran, sada trenutno je u fazi stabilizacije životnih funkcija i još uvijek je dosta kritično. Drugi bolesnik je zadobio prostrijelnu ranu glave i vrata te kuka, on je sada trenutno na operaciji i njegovo stanje je također po život opasno”, naglasio je Kazimir Juričić, pročelnik Jedinice za intenzivno liječenje lokaliteta Sušak.

Jedan život je izgubljen, a za dvojicu mladih propucanih Senjana sljedeća 24 sata bit će vrlo neizvjesna.
Maja Brkljača

 

Exit mobile version