Profil okrutnog ubojice: ‘Život djeteta ništa mu ne znači. Bitno da pokaže da je pobjedio…’

Idi na originalni članak
Foto: Facebook

Igor Nađ, 36-godišnji taksist, u jednoj je noći pokosio šest života, a na kraju i sebi presudio.

Oglas

Igor Nađ, 36-godišnji taksist, u jednoj je noći pokosio šest života, a na kraju i sebi presudio.

“Nažalost, to je strava koja se dogodila iz ljubavne priče. A najviše mi je žao djece”, kazala je stanovnica Kajzerice Marija Šaranja.

Rođen je u Vukovaru, ali je u Zagrebu živio od djetinjstva. S partnericom Majom dobio je dječaka prije dva mjeseca. Upoznali su se u salonu za masažu, vrlo dobro se sjeća njezina prijateljica, koja je trenutačno izvan Hrvatske.

“Mali joj je bio sve na svijetu”

“Upoznali su se u salonu za masažu u koji je on dolazio. Ona je iz njega otišla kada je prohodala s Igorom. Maja je stalno pričala da joj je super i da je presretna s njim”, kazala je za RTL prijateljica ubijene Maje.

Toliko da je na društvenim mrežama stavljala njegove fotografije sa svojim desetogodišnjim sinom. “Bila je jako dobra i jako brižna majka. Mali joj je bio sve na svijetu. On je bio na prvom mjestu, a onda svi ostali”, kazala je Majina prijateljica.

No, ove godine zamijetila je da se Maja povukla.

“Ove godine Maja nije stavila nikakve objave. A imala je, što se tiče malog, milijun fotografija na Facebooku. I sve se moralo vidjeti. To je bilo kao ‘dobar dan”, kazala je Majina prijateljica.

“Bitna mu je osveta i vlastiti interes”

Gdje je puklo i što je presudilo masakru policija još istražuje. No, to što je ubio i njezino dijete, ipak nešto govori.

“Očito na njegovoj skali vrijednosti, život djeteta ništa ne vrijedi. Bitna mu je osveta i vlastiti interes da se pokaže da je on pobijedio i da je u pravu. To se stavlja ispred svega pa i života djece”, kazao je psihijatar Ante Bagarić.

Nakon masakra za šesterostruko ubojstvo nije htio odgovarati. “Ili će biti po mom ili ću pobjeći ili ću se ubiti… To je igra na sve ili ništa, a uvijek završi na ništa”, kaže Bagarić.

Na ubilačkom putu živo je ostavio samo svoje tek rođeno dijete

U svom ubilačkom putu iza sebe je ostavio samo svoje tek rođeno dijete.

“Nakon pregleda u KBC-u Zagreb doveden u našu ustanovu i o njemu se brine tim stručnjaka. Dječak je dobro, dobrog stanja, lijepo uhranjen… Mirno spava i jede i sve je u redu”, kazala voditeljica tima u Dječjem domu Zagreb Svjetlana Tončetić Bogović.

No, kako mu jednom objasniti da mu je otac ubojica zbog kojeg je ostao bez majke,brata, tete, bake i djeda.
Andriana Čičak Božić

Više u VIDEOPRILOGU:

Exit mobile version