U Istri potjera za ljubomornim revolverašem: majka mu poručuje da se preda

Idi na originalni članak

Ni više od 24 sata nema traga mladiću koji je ispred poznatog hotela u Vrsaru – upucao svoju bivšu djevojku i muškarca za kojeg je pretpostavio da joj je novi partner

Oglas

Vrsar je u šoku radi jučerašnje pucnjave u kojoj su život zamalo izgubili mladić i djevojka. Iz pulske bolnice kažu da su izvan životne opasnosti iako je prizor na mjestu događaja davao naslućivati ono najgore.

“Ja sam došao s autom nisam ni zna ča je samo odjedanput vidim cura je na zemlji, plakala je, ja sam mislio da je pala, i onda tamo čujem da su pucali na nju. Bila je dosta krvava, dečko kraj nje. Ona je digla kosu, jedno tri metka oko uha, jedan u vrat. Taj dečko je imao isto u prsa i u vrat”, tvrdi Silvano, svjedok napad.

Osumnjičeni za napad, Daniel Brnos, bivši partner djevojke, još je u bijegu. Policija je potvrdila da ga je djevojka i ranije prijavljivala radi uznemiravanja. U Vodnjanu gdje živi s majkom, također vlada nevjerica.

Brnos iza sebe ima više prekršajnih i kaznenih presuda. 2005. bio je zvijezda spektakularne trodnevne potjere u kojoj je policija uz automobile uključila i helikopter. No jednom je prilikom osamdeset dana zatvora odležao nevin. Za to je od države tražio odštetu od 174.000 kuna. No u ovom slučaju ni njegova majka Dolores Rajačić, na rubu suza, ne vjeruje da je nevin.

“Žao mi je šta se to desilo. Ja kao majka da se izvinjavam tom dečku i curi i neka mi se sin javi ako ikako može da znam šta je s njim, to je sve, ne mogu više”, kazala je Rajačić. Osim toga majka mu poručuje da se preda. Policija apelira na građane da bilo kakvu informaciju o njegovoj lokaciji hitno dojave.

Maja Brkljača/Ivan Dobran

Exit mobile version