MARIN MILETIĆ

Vjeroučitelj koji želi u Sabor: ‘Most je kao prezgodni komad, svi žele biti s njim’

Idi na originalni članak

Riječki vjeroučitelj koji želi u Sabor i nositelj Mostove liste u osmoj izbornoj jedinici, Marin Miletić, rekao je da je ta stranka za njega bila jedina opcija.

Oglas

“Za mene nije bilo druge opcije, kao i za druge mlade koji žele poštenje i čestitost u temeljima. Kada sam bio pritisnut politikom i kada je politika pokušala djelovati na moju slobodu govora, odlučio sam svoje talente koristiti za plemenitije stvari”, rekao je Marin Miletić u razgovoru za N1.

Kada je upitan tko je Mostu poželjan partner, jer HDZ i SDP kažu da neće s Mostom, Miletić je rekao da je Most veoma tražen.

“Most je kao prezgodni komad. To je kao u srednjoj školi, kada vidiš nekog jako zgodnog, ti mu se nabacuješ, a onda kad te otpili kažeš frendovima da nisi htio s njom. Tako je i s Mostom, svi bi htjeli s Mostom. Druge stranke moraju udicu bacati da im se ljudi učlane, a nama dolaze brojni visokoobrazovani ljudi, studenti”, kazao je Miletić.

Komentirao je i izjavu ministra zdravstva Vilija Beroša da bi djeci iz domova bolje bilo ostati u domu nego biti usvojeni od strane istospolnih parova.”Djeci je najbolje da je prirodno i naravno, da rastu u obitelji, i mislim da država tu premalo čini. Moja sestra, liječnica koja ima materijalne uvjete, mnogo se mučila da bi mogla pokrenuti postupak i to učiniti. Treba to prvo olakšati, važno je da idemo korak po korak”, rekao je.

Vijesti.hr

Exit mobile version