HAPPY LAND Najveći riječki zabavni park ponovno otvorio vrata

Idi na originalni članak

Najveći riječki zabavni park Happy Land nakon preuređenja ponovno je otvorio svoja vrata sa novom, još atraktivnijom ponudom

Oglas

Nalazi se u sklopu Tower Centra Rijeka (ulaz s glavne ceste na kraju trgovačkog centra, prije skretanja za gornje garaže, vlastiti parking).

Zabavni centar proteže se na 2500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica sa rođendaonicama koja se proteže na 1000m2, bowling centar sa 6 staza za kuglanje, ugostiteljska zona – Kooglana Food&Bar, sala sa aparatima za zabavu (biljari, zračni hokej, košarka, simulatori vožnje, klackalice…) te LaserTag Arena.

Zabavni park nudi organizaciju proslave rođendana za djecu na kuglani, u LaserTag Areni i u igraonici. Prostor je namijenjen i za organizaciju raznih događaja kao što su teambuildinzi, djevojačke i momačke večeri.

Happy Land igraonica prostire se na 1000 m2 te nudi sadržaj za djecu od 6mj. do 10 g. Raznoliki labirinti, bazeni sa lopticama, tobogani i prepreke nude višesatnu zabavu. U sklopu igraonice nalazi se i prostor za roditelje. Radno vrijeme igraonice je od pon-pet. Od 16.00-20.00, sub-ned 10.00-20.00h.

LaserTag Arena je novi uzbudljiv sadržaj koji nudi zabavu za uzrast 8+, a izrazito je popularna i među odraslima (pogotovo ljubiteljima TV serije Kako sam upoznao vašu majku). Arena se proteže na 300m2 i sadrži prepreke i mete za igrače kao i reflektirajuće prsluke i puške. Moderna verzija paintballa posebno će se dopasti i svima onima koji vrijeme provode uz Playstation igricu Fortnite. LaserTag igra je bezopasna, a igra se pod budnim okom animatora.

Kooglana Food&Bar nudi vrhunske pizze, hamburgere, roštilj na drveni ugljen, salate, tjestenine i njoke, kao i popularan Fingerfood idealan za konzumaciju na Bowlingu za vrijeme igranja, a sve to po izrazito povoljnim cijenama. Od 01.10. u ponudi će biti i raznolike marende kao i doručak.

U sklopu Bara nalazi se prostor za pušače kao i vanjska terasa na samom ulazu u zabavni park. Ulaz sa vanjske strane restorana nudi uslugu Food2Go – možete napraviti svoju narudžbu na broju 099/20 888 30 i čeka vas spremna kada stignete, zaustavite se na otoku na glavnoj cesti, preuzmete svoju hranu i uživate u njoj doma. Ako se želite zadržati u Kooglani i Happy Landu, na raspolaganju vam stoji 20 parkirnih mjesta odmah uz sam ulaz.

U sklopu sale sa aparatima nalaze se 4 biljar stola, 5 zračnih hokeja, simulatori vožnje, autići za vožnju, košarka… I drugi zabavni sadržaji za sve uzraste.

Bowling zona obuhvaća 6 profesionalnih Brunswick staza sa svjetlosnim efektima u večernjim terminima kao i kuglama za djecu I odrasle. Bowling je idealna zabava za sve dobne skupine i ne zahtjeva posebnu fizičku spremu, a za djecu su dostupne ogradice uz stazu kao i tobogan za kugle kako bi i oni u potpunosti uživali u čarima igre. Rođendanske proslave organiziraju se za djecu od 8 plus.

Radno vrijeme Kooglana Food&Bara i Bowlinga je svakim danom od 8.00 do 24.00 (kuhinja radi od 8-23), Happy Land igraonice i LaserTag Arene od ponedjeljka do petka od 16.00-20.00, subotom i nedjeljom od 10.00-20.00h.

Interesantno je pripomenuti da je otvaranjem Happy Land zabavnog parka i Kooglane prostor koji je duže vrijeme bio zapušten i zatvoren otkad je Semeraro otišao iz Tower Centra sada izrazito atraktivno uređen i opremljen, te je posao našlo 20tak mladih Riječana.

Kontakt broj Happy Land igraonice je 091/ 20 888 31 (organizacija rođendanskih proslava na bowlingu, LaserTag Areni i u igraonici), kontakt broj za rezervaciju staze na bowlingu i narudžbu hrane je 099/20 888 30.

Exit mobile version