(FOTOGALERIJA) Riječanke i Riječani pohrlili u novootvorenu Zaru! Pogledajte kako je to izgledalo…

Idi na originalni članak
Foto: Riportal.hr

Nekadašnja zgrada Pošte na riječkom Korzu nakon višegodišnje obnove napokon je ponovno otvorila vrata – sada kao prestižno uređena robna kuća

Oglas

VIDEO DANA:

Danas tijekom jutarnjih sata otvorena su vrata nove robne kuće u samom središtu Rijeke. Otvorenje je izazvalo veliko zanimanje Riječanki i Riječana koji su u velikom broju pohrlili razgledati ponudu Zara trgovine, ali i provjeriti kako popularna zgrada izgleda u novom ruhu.

Zgrada bivše Pošte na Korzu 13 nakon završetka opsežnih radova na obnovi zabljesnula je u punome sjaju, a svi koji su zgradu danas vidjeli izvana i iznutra imaju uglavnom samo pohvale za uređenje fasade ali i interijera kojim prevladavaju bjelina i otvoren prostor za nesmetano “kolanje” kupaca zgradom.

Prostor robne kuće proteže se na četiri etaže i na čak 3.100 “kvadrata” a kako izvješćuju iz Zare prostor je uređen prema konceptu uređenja trgovina Soft prema kojemu su uređene i Zarine trgovine u Dubaiju, Madridu i Istanbulu.

U prizemlju i prvom katu trgovine smjestio se ženski odjel, drugi kat je rezerviran za dječju modu dok se muški odjel nalazi na trećem katu raskošne robne kuće.

Tu su i neke specifičnosti prostora. Kod muške garderobe smješten je lounge corner a na dječjem odjelu – kutak za najmlađe.

U prostoru je i puno zelenila, unikatnog namještaja i zanimljivih detalja – sve su to noviteti koje do sada nismo imali priliku vidjeti u Zara trgovinama u Hrvatskoj, istakli su iz tvrtke Zara Hrvatska te dodali kako “uglađena bijela površina obuhvaća strop i zidove te stvara pozadinu koja povećava atraktivnost modnih kreacija. Prostor poziva kupce da uživaju kao nikada prije u iskustvu dodirivanja, promatranja i interakcije s robom”.

Zara je dio Inditex grupe uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe. Brand trenutno ima 10 trgovina u Hrvatskoj.

Exit mobile version