OSJEČKO ČUDO!

Pas prepoznao vlasnika nakon pet godina: ‘Svi smo plakali, toliko mu se obradovao!’

Idi na originalni članak
Facebook/Azil Osijek

Azil je pokupio psa s Biljske ceste.’Dovedemo ga u azil i već smo hepi jer ima čip. Jedva nađemo čovjeka, koji se preselio u Zagreb…’ napisali su iz azila

Oglas

Nevjerojatna priča o ljubavi i prijateljstvu između čovjeka i psa neki je dan ispričana u Osijeku. Kada je neki dan muškarcu u Zagrebu zazvonio telefon, nipošto nije očekivao čuti da mu je pronađen najbolji prijatelj kojeg je još prije pet godina oplakao.

No dogodilo se upravo to. Osječki je Azil pokupio psa s ulice, uspio očitati čip i ostao u šoku kada su konačno uspjeli doći do vlasnika.

“Ljudi moji, ovo je nevjerojatna priča o Sokolu koji se izgubio prije 5 godina i kojega su tražili posvuda. Nećete vjerovat, neki dan mi preuzmemo psa kojeg je jedna cura pokupila na Biljskoj cesti, dovedemo ga u Azil i on ima čip! Mi već tu hepi skroz, jedva nađemo čovjeka na kojeg je čipiran. On u međuvremenu preselio u Zagreb, priča nam da su živjeli u Gradištu kad je Sokol nestao, da su ga tražili posvuda i nikad nisu našli.  Kaže, već su ga stoput oplakalali. I on se pojavi ovdje, pedesetak kilometara dalje od kuće u kojoj je živio”, napisali su iz Azila, prenose RTL Vijesti

“Kako je dovde stigao, gdje je bio sve te godine, pojma nemamo!  – napisali su u svojoj objavi. I sjeo čovjek u auto, kažu, organizirao se i došao po njega! – Da ste vi to vidjeli!! Kol’ko mu se Sokol obradovao, tol’ko da smo sve cmizdrile. Skakao po njemu, vrtio repom, ljubio… I nećemo nikad saznati gdje je Sokol sve ovo vrijeme bio, ali srce je na mjestu jer se konačno vratio svojoj obitelji. Konačno!”, dodaju.i.

Exit mobile version