EKSKLUZIVNO! Što se dogodilo s gospođom i gospodinom Savršenim?

Idi na originalni članak
Foto: Instagram/gospodin_savrseni_rtl

Dva mjeseca pratili smo razvoj ljubavne priče između Mije Matiće i Slovenke Nuše Rojs. No, najveće je pitanje: što se dogodilo s njima nakon showa, je li ljubav opstala?

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU:

Neki su navijali za njih, a neki su htjeli da pobjedu ipak odnese Mihaela. Međutim, Slovenka Nuša Rojs osvojila je Gospodina Savršenog, Miju Matića. No, što se dogodilo nakon završetka showa?

Nakon dolaska u Ptuj, producentica i voditeljica showa, Antonija Blaće, otkrila je i Nušinu stranu priče.

“Nisam mislila da će stvari izgledati tako savršeno, od spojeva do cura, do Gospodina Savršenog. Sve me jako pozitivno iznenadilo”, otkrila je.

Priznala je Nuša kako je jedan od motiva njezine prijave i bila promocija u Hrvatskoj, a ni sama nije očekivala koliko će joj se Mijo svidjeti.

No, što se dogodilo nakon showa?

“Mijo je bio kao malo dijete: ‘Nuša jesi sretna, sad smo sami, bez kamera i sve.’ Bila sam presretna i ostala sam neko vrijeme u Zagrebu. Upoznao me s prijateljima, pokazao kako živi, išli smo na večere.

Međutim, ova priča ipak nema sretan završetak.

“Saznala sam od prijatelja da traže Slovenku za jedan posao u administraciji. Bio je zadnji dan za prijavi i mislila sam da je to znak. On se nekako toga preplašio i nakon toga, kad sam se vratila u Sloveniju, nije mi više ništa pisao“, otkrila je Nuša.

“Nakon četiri dana rekao mi je da ne osjeća više ono što je osjećao i da je bolje da se više ne čujemo. Rekla sam mu da sam povrijeđena i da mi više ništa ne treba govoriti i tako je završilo”, objasnila je i tako otkrila da njihova ljubav nažalost nije potrajala.

No, što o svemu kaže Mijo? Slijedi u sutrašnjoj objavi.

Exit mobile version