TIKTOK IZAZOV

RIJEČANI – NAJBOLJI! I dalje neumorno plešu u izazovu TikTok, pogledajte najnovije izvedbe!

Idi na originalni članak
Foto: Screenshot video

Iz riječkih zdravstvenih ustanova i dalje nam pristižu snimke popularnog izazova odnosno plesa TikTok trend Foot Shake Dance

Oglas

Nakon što smo jučer vidjeli ples iz operacijske sale KBC-a Rijeka – lokalitet Sušak a prije toga i Gizma, psa Ravnateljstva civilne zaštite, pulskih policajaca, zagrebačkih vatrogasaca, časnih sestara iz Dalmacije… stigli su i novi riječki odgovori na “Oh Na Na Na izazov”!

Ovoga puta možemo uživati u plesu Elene i Domagoja, medicinske sestra i tehničara s Odjela za hemodijalizu KBC-a Rijeka-lokalitet Sušak.

Tu je i ples simpatičnih zdravstvenih djelatnika Specijalne bolnice Agram!

Podsjetimo, popularni TikTok trend Foot Shake Dance, ili kako su ga mnogi nazvali Oh Na Na Na Challenge (Oh Na Na Na izazov) u kojem ljudi izvode ples dodirujući se samo nogama, svojevrsni je dobrodošao odgovor na stres s kojim se u vrijeme pandemije koronavirusa susreću pripadnici hitnih službi.

Ali, vrlo brzo izazov je postao toliko popularan da se u njemu ogledaju svi koji se i na ovaj način žele oduprijeti posljedicama jedne od najgorih kriza u kojoj se našlo čovječanstvo posljednjih stoljeća.

Exit mobile version